Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2020, 19:45

Usmeni dogovor: Slukas ide u Olimpijakos za 5.500.000 evra

Ugovor na tri godine

Kostas Slukas se vraća u Olimpijakos!

Kako javlja grčki sajt Sport24.gr, koji poslovično ima dobre informacije iz sveta košarke, Slukas će preći u Olimpijakos i potpisati ugovor na tri godine. I za to vreme će zaraditi 5.500.000 evra.

Navodno Slukas ima verbalni dogovor sa braćom Angelopulos i napustiće Fenerbahče posle pet provedenih sezona u turskom timu. Ovo će svakako biti jedan od najvećih evropskih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << transfera ovog leta.

Ove sezone Slukas je prosečno davao 11,6 poena i imao je 6,1 asistenciju u Evroligi, a ukoliko završi u crveno-belom dresu ponovo će sarađivati sa Jorgosom Barcokasom.

Slukas se ovog popodneva našao sa braćom Panajotisom i Jorgosom Angelopulosom i dogovorili su trogodišnji ugovor.

Sastanak je održan u Arkadiji. Pregovori su trajali skoro dva i po sata. Ostali su samo formalni delovi kako bi se transfer kompletirao. Da Fener objavi rastanak od ovog igrača, a Olimpijakos da ga predstavi navijačima iako ga ovi jako dobro poznaju.

Sport24 piše da su samo formalnosti ostale, te da je Olimpijakos ubedio Slukasa da se vrati u crveno-beli dres.

Grčki reprezentativac ima još godinu ugovora sa Fenerbahčeom i ranije je rekao da njegov ostanak zavisi od sudbine Željka Obradovića. Rekao je da će odraditi ugovor do kraja ako srpski trener ostane. Ali, ako Obradović napusti klub, onda su minimalne šanse da Slukas ostane. Da li ovakav razvoj situacije onda znači da i Žoc ide iz Fenerbahčea?

Slukas je vrlo dobro poznato lice u Olimpijakosu za koji je nastupao od 2008. do 2015. godine, a iz redova Pirejaca je i prešao u Fenerbahče 2015. godine.

Ove sezone Slukas je imao 48% za dva poena i 42% za tri uz 94% sa linije za slobodna bacanja. Ukupan indeks mu je bio 15,5 za 29 minuta koliko je u proseku igrao na 25 mečeva.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.