Uskoro povratak Staridža (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro povratak Staridža (video)

Danijel Staridž će uskoro ponovo zaigrati za Liverpul.

Od njega se dosta očekivalo u prošloj sezoni, ali nije uspeo da podigne igru na nivo iz sezone 2013/14 pošto je imao ogromnih problema sa povredama. Tako je počelo i ove sezone.

Ipak, on čvrsto veruje da će se vratiti jači nego ikad i da će uspeti da pomogne ekipi Brendana Rodžersa da ponovo liči na onu iz pomenute sezone.

On i dalje trenira sam nakon operacije koju je imao u maju, ali izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve bolje što možete videti i na video snimku u prilogu.

Naredne nedelje se vraća u "Melvud" treninzima Liverpula, navijači su nestrpljivi da ponovo vide onog starog Danijela Staridža.

Da li i vi to očekujete?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Počelo je, počelo - Benteke probio led! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2015, 21:50

Novi napadač Liverpula postigao svoj prvi gol u dresu novog kluba u Premijer ligi, ali i istovremeno nastavio trku sa Lukakuom za najefikasnijeg Belgijanca u ovom takmičenju...Ekipa Liverpula večeras igra prvi ovosezonski premijerligaški meč na svom Enfildu, a novajlija Kristijan Benteke se na najlepši...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.