Usamljeni Flik – Igrači Nemačke se nisu pojavili na konferenciji za medije

Izvor: B92, 26.Nov.2022, 18:59

Usamljeni Flik – Igrači Nemačke se nisu pojavili na konferenciji za medije

Nemačka fudbalska reprezentacija odlučila je da konferenciji za novinare uoči meča protiv Španije na Svetskom prvenstvu u Kataru ne prisustvuje nijedan igrač.

To je učinjeno kako bi se izbeglo dugo putovanje između nemačkog baznog kampa i pres centra.

Jedino se pojavio selektor Hansi Flik koji je novinarima rekao da neće doći nijedan igrač pošto se putuje tri sata do pres centra, a fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moraju da budu spremni pred veoma važnu utakmicu.

Nemačka, koja je četvorostruki svetski šampioni (1954, 1974, 1990, 2014), izgubila je od Japana (2:1) u prvom kolu Grupe E i treba da bude u formi protiv Španije kako bi izbegla prevremeni izlazak sa Mundijala kao što je to bio slučaj 2018. godine.

Utakmica Španija - Nemačka na programu je sutra od 20.00, a u istoj grupi od 11.00 igraju Japan i Kostarika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.