Urugvajci bili odlični, Brazilci sa penala do pobede (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urugvajci bili odlični, Brazilci sa penala do pobede (video)

U prijateljskom meču koji je igran na "Emiratima" u Londonu reprezentacija Brazila je bila bolja od Urugvaja.

Brazil je bolje ušao u meč, imali su šanse preko Nejmara, postigli su i jedan gol koji je poništen zbog ofsajda, a prvi put je pred golom Brazilaca pretio Suarez u 22. minutu, ali je njegov udarac zaustavio Alison.

Kavani je na kraju prvog poluvremena imao šanse da dovede Urugvajce do prednosti, ali nije uspeo da iskoristi niti jednu koja mu se ukazala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Alison je bio sjajan danas.

Alison je odbranio i udarac Luisa Suareza iz slobodnog udarca, a onda je usledio 75. minut i loša reakcija Dijega Laksalta koji pravi faul u kaznenom prostoru, Nejmar je postavio loptu na belu tačku i pogodio za konačnih 1:0.

Do kraja dobra šansa za Ričarlisona, ali bez promene rezultata, ostalo je 1:0 za Brazilce.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Degenek sa klupe posmatrao remi sa Korejcima, Luongo izvukao "Sokerose"

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018

Nije bilo pobednika u Brizbejnu, fudbaler Zvezde presedeo na klupi...Australija je na "Sankorp" stadionu u Brizbejnu dočekala Južnu Koreju, a utakmica je okončana remijem 1:1 (0:1)...Poveli su gosti preko napadača Gamba Osake Hvanga u 22. minutu utakmice...Australija je bila daleko bolji rival, gosti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.