Urošević: Turneja dobra za igrače i klubove, biće bolje u Panami

Izvor: B92, 27.Jan.2021, 18:46

Urošević: Turneja dobra za igrače i klubove, biće bolje u Panami

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena uglavnom od igrača iz Superlige Srbije odigraće protiv Paname i drugu prijateljsku utakmicu na zimskoj turneji.

Meč je na programu u noći između četvrtka i petka, u jedan čas posle ponoći po centralnoevropskom vremenu.

Posle remija bez golova protiv Dominikanske Republike duel u Panami biće prilika da se popravi utisak iz prvog meča koji je završen nerešeno 0:0.

Nije bilo jednostavno za igru. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želim da bilo šta zvuči kao opravdanje, ali postojali su neki objektivni faktori koji su zaista uticali na konačan rezultat - stvarno je bilo pretoplo i samim tim vrlo teško za kretanje po terenu, opet došli smo iz jedne klime u drugu, tek smo ušli iz priprema u takmičarski meč. Ipak i pored svega toga svesni smo da je moralo bolje. Verujem da ćemo protiv Paname imati više prostora za igru, da ćemo koliko toliko biti svežiji i uigraniji pa će samim tim doći i bolji rezutat”, rekao je Tanjugu kapiten Slobodan Urošević, prvotimac Partizana i osvajač zlatne medlje sa omladinskom reprezentacijom na Evropskom prvenestvu 2013. godine.

Defanzivac crno-belih ističe da je poziv u reprezentaciju shvatio kao veliku čast i privilegiju. Kao i ostali igrači koji se nalaze na turneji.

Svi momci se osećaju privilegovano što im se eto na ovaj način ukazala jedinstvena prilika u karijeri da nose dres Srbije. Svesni smo da se to posle ove turneje možda više nikada neće dogoditi. Sjajno iskustvo. Svi smo zahvalni na pozivu, kao i Fudalskom savezu koji se izborio da ovu turneju organizuje na najbolji mogući način. Iako to verovatno nije bilo jednostavno zbog brojnih okolnosti - početak klupskih priprema, situacija sa epidemijom virusa KOVID - 19 i slično. Od svega ovoga možemo samo da imamo koristi. Kako mi, tako i naši klubovi. Ostaje da popravimo utisak protiv Paname i da se koliko god je moguće potrudimo da se vratimo u Srbiju sa bar jednom pobedom”, zaključio je Urošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAPITEN SRBIJE PORUČUJE: Ne želim da se pravdam, ali nije bilo jednostavno igrati u Dominikani

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021

"Svesni smo da se to posle ove turneje možda više nikada neće dogoditi. Sjajno iskustvo. Svi smo zahvalni na pozivu, kao i Fudalskom savezu koji se izborio da ovu turneju organizuje na najbolji mogući način."..Reprezentacija Srbije, sastavljena uglavnom od igrača iz Superlige Srbije u petak u 01,00...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.