Uroš Tripković: Daćemo sve od sebe

Izvor: B92, 25.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uroš Tripković: "Daćemo sve od sebe"



Košarkaši Partizana putuju u Atinu na meč sa Olimpijakosom u sredu sa samo jednim ciljem - da daju sve od sebe u duelu sa timom sa kojim dele začelje A grupe Evrolige. Obe ekipe imaju dve pobede i devet poraza, a u prvom medjusobnom duelu slavili su "crno-beli".

Ekipa Partizana ulazi znatno oslabljena u sutrašnji duel, bez četvorice prvotimaca, a mladi plejmejker Partizana Uroš Tripković kaže da je atmosfera u timu dobra.

"Iako smo izgubili prošlu utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (od Bosne u Jadranskoj ligi), atmosfera u timu je dobra. U tom meču nismo ispoštovali dogovore, a trudićemo se da sada uradimo sve što se od nas traži", rekao je Tripković agenciji Beta.

On je rekao da ne postoji nikakav imperativ pobede ili rezultata, a da se od tima jedino traži maksimalno zalaganje.

"Mlada smo ekipa i učinićemo sve što možemo da pobedimo. Naravno, niko od nas ne zahteva pobedu, već samo da damo sve od sebe, što može samo da nam pomogne. Pokušaćemo sada da ispoštujemo dogovor od pre meča", rekao je Tripković.

Olimpijakos je takodje promenio tim od meča u decembru, a poraženi u ovom duelu i zvanično će biti eliminisan od učešća u završnoj fazi.

Utakmica u Atini počinje u 18:10h.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.