Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2020, 16:27

Uroš Mrdaković potpisao za Čukarički

Sin nekadašnjeg fudbalera Miljana Mrdakovića

Još jedan novajlija na Banovom brdu. Ugovor sa Čukaričkim potpisao je danas Uroš Mrdaković, sin nekadašnjeg fudbalskog globtrotera Miljana Mrdakovića.

Mladi fudbaler ima 16 godina, tako da je potpisao stipendijski ugovor na tri godine. On je kao rođeni Nišlija ponikao u Radničkom, ali je dobrim igrama skrenuo pažnju nekoliko domaćih i stranih klubova, ali je Čukarički bio najbrži.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Uroš Mrdaković igra na pozicijama krilnog i centralnog napadača, a nosio je dres reprezentacije Srbije do 16 godina.

Prvi utisci su pozitivni, zadovoljan sam svime što sam video na stadionu na Banovom brdu. Poznajem nekoliko vršnjaka iz Čukaričkog od ranije, neće biti problema da se uklopim, a sa novim klubom počeću da treniram u subotu“, rekao je Mrdaković nakon potpisivanja ugovora.

Direktor omladinske škole belo-crnih Igor Matić zadovoljan je što je klub uspeo da dovede talentovanog napadača.

Pratili smo da u prethodnom periodu, procenili da ima kvalitet. Sada je sve na njemu, došao je u klub koji daje šansu mladim igračima“, istakao je Matić.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SIN NEDAVNO PREMINULOG REPREZENTATIVCA SRBIJE POSTAO PROFESIONALAC: Uroš Mrdaković potpisao za Čukarički

Izvor: Kurir, 10.Jul.2020

Uroš Mrdaković, sin nekadašnjeg olimpijskog reprezentativca Srbije Miljana, koji jr nedavno tragično okončao život, pojačao je Čukarički.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.