Uroš Luković MVP 16. kola ABA lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 11:51

Uroš Luković MVP 16. kola ABA lige

Centar najavljuje bolje dane za Barane?

Košarkaš Mornara Uroš Luković najkorisniji je igrač 16. kola ABA lige, objavilo je regionalno takmičenje.

Na utakmici Mornara i Zadra u kojoj je crnogorski tim slavio rezultatom 86:78, Luković je za 25 minuta provedenih na terenu postigao 17 poena, 10 skokova, 6 blokada za indeks korisnosti 32.

Pored Lukovića u ovoj rundi su se istakli Šorter iz Splita sa 25 poena, Karlo Matković, član Cedevite je sakupio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 12 skokova, Aranitović iz Cibone je došao do osam asistencija, dok je Kamenjaš iz Budćnosti ukrao tri lopte.

Mornar je trenutno na poslednjem mestu na tabeli ABA lige sa skorom 2/14, a u narednom kolu dočekuje Studentski centar u Baru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uroš Luković MVP 16. kola ABA lige

Izvor: B92, 16.Jan.2024

Košarkaš Mornara iz Bara Uroš Lukovuć najkorisniji je igrač 16. kola ABA lige, objavilo je regionalno takmičenje...Na utakmici Mornara i Zadra u kojoj je crnogorski tim slavio rezultatom 86:78, Luković je za 25 minuta provedenih na terenu postigao 17 poena, 10 skokova, 6 blokada za indeks korisnosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.