Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2021, 00:46

Uraganskih pola sata u Valensiji, Radoja asistencijom krunisao povratak u pravu formu (VIDEO)

Srpski vezista postao jedan od ključnih šrafova u ekipi Paka Lopeza

Nemanja Radoja ponovo igra važnu ulogu u španskoj Primeri. Odlični srpski vezista večeras je protiv Valjadolida krunisao povratak u pravu formu, pošto je bio asistent kod drugog pogotka Leveantea - 2:2 (0:0).

Radoja je u 83. minutu na pravom mestu u srcu kaznenog prostora pronašao Martija Rožera, koji je postavio konačan rezulta i doneo sastavu Paka Lopeza važan bod. Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u prvih sat vremena gotovo da nije zaslužila prelaznu ocenu, a onda se iznenada sve otvorilo na terenu.

Domaćin je poveo golom Danijela Gomeza u 62. minutu, kada je delovalo da će domaćin uspeti da iskoristi nešto agilniju igru. Međutim, gosti su podigli ritam i u razmaku od svega pet minuta došli do preokreta. Prvo je Ruben Alkaraz u 73. minutu efektno pogodio mrežu domaćina sa 18-19 metara udaljenosti, dok je pet minuta kasnije za potpuni preokret bio zaslužan Oskar Plano, posle precizne asistencije Plana.

Ipak, tu nije bio kraj uzbuđenjima, igrači Levantea su bili stpljivi, gradili su igru i sačekali idelan trenutak da dođu do durog gola. Radoja se odlično kretao u toj akciji, njegovo dobro ubacivanje uočio je Horhe Miramon, poslao mu loptu u prostor, a srpski vezista je na pravom mestu pronašao Rožera.

Levanteu je ovo bio osmi remi u sezoni, baš kao i Valjadolidu, zahvaljujući kojim se popeo na prijatno 10. mesto španske Primere.

Radoji je ovo bio peti uzastopni meč u Primeri koji je odigrao svih 90 minuta, pa je više nego jasno da je postao jedan od ključnih šrafova u ekipi Paka Lopeza.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.