Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2020, 03:53

Uprava ne uvažava reč igrača: Ranković smenjen u Den Hagu

Srpski trener slobodan u potrazi za novom sredinom

Uoči meča protiv Tventea vrhuška Den Haga održala je sastanak sa igračima koji su jednoglasno stali u podršku Aleksandra Rankovića i ukazali mu poverenje uprkos slabim rezultatima. Međitim, ubedljiv poraz u subotu popodne presudio je Rankoviću koji je ubrzo smenjen, javljaju holandski mediji.

Jednostavno, uprava nije više marila za to šta misle igrači, serija od četiri utakmice bez pobede očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su nešto preko čega nije moglo da se pređe. Doduše, treba biti iskren i priznati da Den Hag u osam kola ima šest poraza i samo četiri boda...

Rankoviću se zatalasala pozicija na klupi Den Haga već posle ubedljivog trijumfa PSV u Ajndhovenu, ali tada su igrači samo nakratko sprečili ono što je očigledno bilo neizbežno. Podsetimo, Rankovićev odlazak događa se samo nedelju dana pošto su klub napustili njegovi pomoćnici Rik Hogendorp i Mikele Santoni.

Nekadašnjem fudbaleru Rada, Vitesea i Den Haga ovo je bio prvi trenerski posao u karijeri. U klub gde je kao igrač ostavio najveći trag stigao je u maju ove godine, kada je potpisao na dve sezone.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.