Uprava je krivac

Izvor: Glas javnosti, 01.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava je krivac

Najveća legenda košarkaškog kluba Crvena zvezda Zoran Slavnić šokiran je činjenicom da je Mali Kalemegdan ostao bez koševa! Slavnić je „crveno-belima“ doneo mnogo trofeja, koji sada takođe mogu biti zaplenjeni, pa kaže da ne može da veruje koliko je njegova Zvezda nisko pala.

Moka za ovu kranje neprijatnu situaciju optužuje rukovodstvo kluba smatrajući da je ono moralo da ispuni potpisane obaveze prema svom bivšem igraču.

- Kada sam u subotu otvorio Kurir >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i video da su konstrukcije zaista zaplenjene, bio sam šokiran! Nisam mogao da poverujem! Uprava Crvene zvezde i generalni menadžer Opačić su odgovorni i verovatno da je ovde u pitanju više ljudska stvar nego suma koja je trebalo da se isplati Vladimiru Mušuloviću - u dahu priča Slavnić i dodaje:

- Tako poznati privrednici, pogotovo predsednik kluba Vučićević, nisu smeli da dozvole ovu bruku. Ako je istina da je Opačić potpisao preuzimanje obaveza prema Mašuloviću, onda je to morao da realizuje. Poznajem ga kao poštenog čoveka. Ali, ako to nije mogao da ispoštuje, zašto nije prodao džip, pa neka ide peške. Izgleda da ona narodna „nije lova za kulova“ još važi, bar što se tiče uprave Crvene zvezde.

POGODIO SAM FINALE

Prvi selektor košarkaške reprezentacije Srbije pre finala plej-ofa bio je jedan od retkih koji je prognozirao da će serija dugo da traje.

- Meni je drago da sam baš vašem listu to rekao i da sam pogodio, a mnogi su mi se smejali. Cele sezone je bilo „iz šupljeg u prazno“, a jedino vredno pomena su te dve pobede protiv Partizana. A i to bi bilo pitanje da su crno-beli ozbiljno shvatili treći meč - izjavio je Slavnić.

ZAŠTO TRENIRAJU STROGOĆU?

Slavnić kaže da je otac Vladimira Mašulovića na vreme upozoravao na postupak suda ukoliko ne dođe do poštovanja ugovora.

- Ovde se radi o bahatosti i neljudskosti. Vidi se da je otac košarkaša pametan čovek ih je opomenuo, ali oni nikoga ne poštuju. Osećao sam se bedno. Da li to treniraju strogoću na sirotinji? Ne želim ovim da uvredim košarkaša, ali radi se o sitnoj pari da bi se imidž kluba tako poljuljao.

Član generacije koja je sedamdesetih na Mali Kalemegdan vratila sjaj i šampionski duh tvrdi da će ovakvim potezima Zvezda dotaći samo dno.

- Ovo je skandal i urušavanje imena jednog kluba i, ako bude došlo do plenidbe pehara i ostale imovine, onda ne znam kome više mogu da pokažu prostorije Zvezde. Neka stave unutra šator umesto znamenja koja su predstavljala veliki klub. Osim armije navijača, pojedinih igrača i trenera, ništa više nije ostalo. Sram da ih bude! Svi mi smo godinama gradili imidž tog kluba, a oni hoće da ga unište preko noći.

Na pitanje šta misli o ponudi trenera „crveno-belih“ Svetislava Pešića koji je izjavio da će on reši ovaj dug, Slavnić je u svom stilu odgovorio:

- Pa gde ste čuli da se Piroćanac hvata za novčanik?

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.