Uprava Partizana predstavila plan

Izvor: B92, 26.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava Partizana predstavila plan



Fudbalski klub Partizan predstavio je u nedelju Strategiju razvoja i zadatke za period od 2007. do 2012. godine. Pored organizacionog plana, rada na infrastrukturi, izgradnji stadiona i novoj organizaciji omladinske škole, medicinskog centra i plana razvoja brenda Partizana, najavljene su i velike sportske ambicije. Za sezonu 2007/2008. planiran je plasman u ligaški deo Kupa UEFA i titula prvaka Srbije, a za sezone posle nje plasman u Ligu šampiona.

Strategiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je najavio predsednik beogradskog kluba Nenad Popović, a okupljenima je predstavio potpredsednik Dragoljub Vukadinović, koji je radio na izradi strategije.

U beogradskom hotelu Hajat, pored novinara i članova Izvršnog odbora Partizana, bili su prisutni i zamenik sportskog direktora Ivan Tomić, pomoćnik generalnog sekretara kluba Gordan Petrić i trener prvog tima Miroslav Đukić.

Pre toga je održana sednica Upravnog odbora na kojoj je, kako je rekao predsednik Partizana Popović, "postignuta puna saglasnost oko daljeg plana rada".

Donedavni sportski direktor Nenad Bjeković i generalni sekretar Žarko Zečević nisu bili prisutni.

Strategiju i zadatke trebalo bi da usvoji Skupština FK Partizan, koja se očekuje sredinom juna.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.