Uprava Fiorentine ima poverenja u Mihajlovića

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Okt.2011, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava Fiorentine ima poverenja u Mihajlovića

Direktor Fiorentine Sandro Menkući rekao je da uprava tog kluba ne razmišlja o eventualnoj smeni trenera Siniše Mihajlovića zbog loših rezultata.

Sada nije vreme za to. Naravno, ne možemo da budemo zadovoljni zbog remija u prošlom kolu. U ovom trenutku Mihajlović je siguran i nadamo se da će još dugo voditi ekipu – rekao je Menkući.
Fiorentina je u prošlom kolu odigrala bez golova protiv Ćezene, a nakon šest kola, Ljubičasti zauzimaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << deveto mesto na tabeli.
Moramo da podelimo sezonu u tri dela. Ne smemo da kritikujemo pre nego što se završi prvi deo. Gledano na papiru, imamo odličan tim, samo bi trebalo da pronađemo mehanizam kako da igra bude bolja– dodao je prvi čovek Fiorentine.
Mihajlović je u Fiorentinu došao u leto 2010, a pre toga trenirao je Kataniju i Bolonju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.