Uprava Dinama već slavi titulu?

Izvor: B92, 13.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava Dinama već slavi titulu?



Trener Dinama iz Bukurešta Mirčea Rednik dobio je premiju za osvojenu titulu - iako je do kraja fudbalske sezone u Rumuniji ostalo još 15 kola.

Dinamo je u dosadašnjih 19 kola zabeležio 17 pobeda, jednu nerešenu utakmicu i jedan poraz i osvojio je 52 boda, što je 13 više od drugoplasurene Steaue i 16 od Rapida i Kluža, koji imaju po 36.

Ekipa se plasirala i među 32 najbolje ekipe u Kupu UEFA, a sledeći protivnik im je Totenhem.

"Dan mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je lepo počeo, pošto je upravni odbor Dinama odlučio da mi da pola od obećanog bonusa od 100000 dolara", rekao je Rednik.

Uključujući i Kup UEFA i rumunski kup, Dinamo je pobedio u 25 od 30 utakmica ove sezone.

U slučaju da Dinamo nekim slučajem ne osvoji titulu, Rednik će zadržati novac koji je dobio.

"Rekao sam većinskom vlasniku da ću investirati novac što je pre moguće, tako da neću moći da ga vratim", objasnio je Rednik.

Preostalih 15 kola biće odigrano kada počne prolećni deo sezone 3. marta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.