Uprava Barselone ljuta: Alves otkrio saigračima gde će nastaviti karijeru

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2016, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uprava Barselone ljuta: Alves otkrio saigračima gde će nastaviti karijeru

Kako piše Mundo Deportivo, Brazilac ima usmeni dogovor sa Juventusom

Kako piše Mundo Deportivo, posle jedne od žurki Dani Alves je otkrio saigračima da će na leto otići iz kluba i potpisati za Juventus, a ta činjenica je prilično naljutila upravu najvećeg katalonskog kluba.

Uprava je znala da Alves ima klauzulu koja mu dopušta da ode iz kluba pre 5. juna, ali su ipak smatrali da je trebalo da oni prvi saznaju za to.

Dakle, postoji verbalni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dogovor Alvesa i Juventusa i očekuje se da Brazilac i klub iz Torina sve ozvaniče narednih dana, sudeći po ovim navodima.

Alves želi da isproba nešto novo u karijeri, a Juventus može da mu ponudi dobar ugovor i vremenski i platežno. Trenutna karijera Alvesa deluje sve dalja od Kam Noua.

Čak se pominje da bi Serž Orije mogao da bude njegova naslednik.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.