Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2021, 19:36

Uplata od 17.000.000 evra muči Bajern

U Minhenu brinu zbog transfera Sanea

Dobio je Bajern igrača kakvog je čekao, ali će zbog njega morati prilično da se pomuči u kalendarskoj 2021. Ne na fubdalskom planu, jer je Leroj Sane dovoljno kvalitetan da opravda angažman iz Mančester Sitija, već na – finansijskom.

Prema tvrdnjama Bilda, poslovično dobro upućenog u zbivanja na Alijanc aren, čelnici nemačkog prvaka zabrinuti su kako će tokom do kraja naredne sezone proslediti u Englesku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 17.000.000 evra koliko iznosi rata transfera krilnog napadača.

Kad se letos Sane vratio iz Premijer lige u Bavarsku, vrednost transfera iznosila je oko 50.000.000 evra. S tim da su se Bajern i Siti dogovorili da taj iznos Nemci uplate u tri rate, približne vrednosti. Što je sve češći model poslovanja u vreme globalne recesije. Prva rata ja završila na Etihadu još u julu, a naredna, u iznosu od 17.000.000 evra bi trebalo da bude uplaćena tokom sezone 2021/22. Bild ne navodi do kog datuma. Preostala u takmičarskoj 2022/23.

Naravno, Bajernu novac ne bi trebalo da bude problem, svakako ga ima, samo ne kao ranije, jer su se smanjili prihodi kao posledica pandemije virusa korona, izostanka gledalaca sa tribina, manjka prodaje dresova, obilaska muzeja i sličnih aktivnosti koje su punile kasu kluba. Zato se nije baš lako odreći 17.000.000 evra. A moraće.

Deo problema velikan iz Minhena bi mogao da ublaži ukoliko osvoji FIFA Prvenstvo sveta za klubove. Rival u polufinalu mu je meksički Tigres, a pobeda bi mu donela 4.150.000 evra.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.