Uplašili smo se i pobede i Španije

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 18:20

"Uplašili smo se i pobede i Španije"

Vaterpolisti Srbije porazom su počeli nastup na Svertsko prevenstvu u Fukuoki.

Ekipa Uroša Stevanovića na otvaranju je izgubila od svetskog šampiona Španije 16:14, iako je dobro otvorila duel i nekoliko puta se vraćala protiv favorizovane "crvene furije" u trenucima kada joj je pretio debakl.

"Nedostajalo nam je više hrabrosti. Uplašili smo se nepotrebno i pobede i rivala. Neke greške ne smeju da se prave protiv Španije, kažnjavaju bez greške. Ova ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << može dosta, imamo sjajnu atmosferu i treba nam podrška", rekao je Strahinja Rašović, najefikasniji u srpskom timu sa šest golova, za Sportklub.

Srbija u sredu igra protiv Južne Afrike u 9.00, dok će poslednji meč u grupi d odigrati u petak protiv Crne Gore od 5.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAŠOVIĆ NAKON PORAZA OD ŠPANIJE: ‘Nedostajalo nam je više hrabrosti!’

Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2023

Delfini nisu mogli da pariraju ‘furiji’ Vaterpolisti Srbije su na startu Svetskog prvenstva u Japanu odigrali su protiv Španije od koje su poraženi rezultatom 16:14. Tim Uroša Stevanovića se nekoliko puta rezultatski vraćao protiv favorizovanog branioca titule, ali je u nekim trenucima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.