Upamekano: Želimo da osvojimo sve

Izvor: B92, 19.Okt.2021, 21:24

Upamekano: Želimo da osvojimo sve

Defanzivac Bajerna Dajo Upamekano izjavio je da klub iz Minhena želi da osvoji sve trofeje ove sezone.

Kako kaže. tome doprinosi atmosfera u timu.

"Atmosfera u timu je dobra. Učinićemo sve da stignemo što dalje (u Ligi šampiona). Zašto i da je ne osvojimo", upitao je Upamekano posle dve pobede Bavaraca protiv Barselone (3:0) i Dinama iz Kijeva (5:0).

"Želimo da osvojimo sve, učinićemo sve da tako bude, ali prvo moramo da se fokusiramo na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sutrašnji meč", dodao je francuski fudbaler na konferenciji za novinare.

Njegov trener Julijan Nagelsman istakao je kvalitet lisabonskog tima, koji je takođe pobedio Barselonu (3:0) i odigrao bez golova sa Dinamom.

"To je tipičan portugalski tim. Žele da imaju loptu u svom posedu, navikli su na to u svom prvenstvu. Njihov trener (Žorž Žezuš) je veoma iskusan i veoma su fleksibilni kao tim", rekao je Nagelsman.

Nagelsman je rekao da za sutrašnji meč ne može da računa na Leona Gorecku i Alfonsa Dejvisa.

Posle dva odigrana kola, Bajern je prvi na tabeli Grupe E sa šest bodova, dok je Benfika druga sa dva boda manje. Kijevski Dinamo ima jedan bod, dok je Barselona bez bodova.

Utakmica Benfika - Bajern Minhen igra se sutra od 21.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.