Upaljene lampice u Liverpulu, hoće li Klop ostati? Sve zavisi od - vremena!?

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upaljene lampice u Liverpulu, hoće li Klop ostati? Sve zavisi od - vremena!?

Nije lako na Ostrvu.

Intervju agenta Jirgena Klopa za nemački Spoks uzburkaće mnoge strasti u Liverpulu.

Čovek koji vodi računa o karijeri nemačkog stručnjaka Mark Kozicke istakao je da ne zna da li će njegov klijent ostati u "redsima" nakon što mu 2022. godine istekne ugovor.

"Jirgenov ugovor traje do 2022. godine, javna je tajna da klub želi da ga zadrži i posle toga. Moramo da vidimo kako će se klimatske promene odraziti na Englesku", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je on, a potom i objasnio.

"Loše vreme nervira Jirgena i taj faktor nikako ne smete da umanjite. Sećam se da su ljudi u klubu došli prošlog novembra ili decembra i pitali da produžimo saradnju. Rekao sam im da sačekaju."

"Njegova supruga Ulma i on ustaju rano dok je još uvek mrak, a kada se ponovo vide opet je mrak ili je tmurno i kišovito. Tokom zimske pauze u Nemačkoj, ako je vreme mnogo loše klubovi idu na odmor dve nedelje i onda idu na pripreme u sunčanim krajevima."

"Za to vreme, treneri u Engleskoj moraju da se ponekad spreme i za 13 utakmica, već su umorni i nije im lako", kazao je Kozicke i tako možda uzbunio navijače "redsa".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.