Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2021, 23:42

Union nastavlja poteru za Katolikom

Union la Kalera utakmicom 31. kola nastavlja poteru za Universidad Katolikom

Utakmicom 31. kola čileanske Primere protiv Audaks Italijana, Union la Kalera će nastaviti pohod za liderom šampionata Universidad Katolikom.

Četvrtoplasirani tim u prošlosezonskoj trci pobedom nad La Serenom (3:0) ponovo je učinio snove o tituli dostižnim, pa će na strani pokušati da naplati remi lidera i priđe na tri boda zaostatka. Pobeda gostiju bi dodatno zaoštrila trku s obziom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na to da u završnici prvenstva Union očekuje direktan susret sa Krstašima.

Gosti, drugi najefiksaniji tim šampionata Čilea, iako dolaze na noge najporoznijoj odbrani u prvenstu koja je u 30 susreta primila 46 pogodaka, neće imati lak zadatak imajući u vidu da je Audaks na svom terenu poražen u samo tri od 15 susreta ove sezone.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin je posle blede igre u poslednja dva meseca 2020. godine oslikane kroz samo osam bodova u deset susreta, popravio utisak na početku januara ostvarivši dve pobede i remi, ali je porazom od Evertona propustio priliku da se dodatno odalji od opasne zone i na vreme reši brige po pitanju opstanka.

Izabranici Pabla Sančeza posebnu pažnju će morati da posvete tandemu Andreas Alehandro - Nikolas Marselo koji je zbirno postigao 20 pogodaka, dok će glavni adut domaćina u ofanzivi biti Andres Suazo.

Prvi ovosezonski susret večerašnjih rivala pripao je Union la Kaleri koja je dva puta stizala zaoastatak i potom pogotkom Vargasa stigla do tri boda.

ČILE - 31. KOLO

Palestino - Kobresal 3:2 (1:1)

/Himenez 45p, Anselmo 55, Karasko 80 - Mesias 32, Gaete 61/

21.00: (2,15) Santjago Vonderers (3,25) La Serena (3,25)

23.15: (2,85) Audaks Italijana (3,30) Union la Kalera (2,35)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.