Unikaha predstavila Vladimira Štimca

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2013, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unikaha predstavila Vladimira Štimca

Srpski centar Vladimir Štimac, koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa Unikahom, zvanično je predstavljen u tom španskom klubu.
On je istakao da će dati svoj maksimu u novom timu.
- Sjajan je osećaj biti deo Unikahe, jer je reč o odličnom timu i dobro organizovanom klubu. Za mene je ovo veliki izazov i daću sve od sebe da iskoristim šansu. Špansko prvenstvo je najjače u Evropi i pokušaću da radim još napornije nego što to inače činim jer sam veoma srećan što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sam u Unikahi.  Nikada nisam radio sa trenerom Đoanom Plazom, ali poznajem njegov stil i veoma mi se dopada. Saradnja sa njim će biti velika prilika za mene da napredujem kao igrač – kazao je Štimac predstavnicima medija na predstavljanju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Unikaha predstavila Štimca

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2013

Posle iskušenja na minulom Evropskom prvenstvu, gdde je bio deo reprezentacije Srbije koja je izborila plasman na Svetsko prvenstvo, Vladimir Štimac okreće se izazovima u svom novom klubu, španskoj Unikahi iz Malage.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.