Unikaha na +17 protiv Reala – Kampaco samo dva poena

Izvor: B92, 10.Sep.2023, 23:40

Unikaha na +17 protiv Reala – Kampaco samo dva poena

Košarkaši Malage porazili su Real Madrid rezultatom 83:66 za trofej "Kosta del Sol" pred 10.000 svojih navijača.

Bilo je ovo 12. izdanje pomenutog, tradicionalnog predsezonskog turnira i četvrti trofej za ekipu iz Malage. Jedan više ima Real.

Za gostujući sastav igrao je i Fakundo Kampaco, povratnik u tabor "Kraljevskog kluba", međutim nije se porslavio - utakmicu je završio sa samo dva poena.

Kod gostiju, najefikasniji je bio Mario Hezonja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 17 poena, iza njega napadački najbolju rolu imao je Džanan Musa koji je doneo svom timu 13 poena.

Podbacio je, ipak, ostatak tima tako da je Malaga, koja je imala više raspoloženih poentera, uspela da dođe do vrlo uverljive pobede.

Ključna je bila poslednja deonica koja je završena rezultatom 27:16.

Kod pobednika, istakli su se Đedović sa 15 poena, Osetkovski sa 11, Karter sa 10, te Kameron i Bareiro sa po 7 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.