Unaj Emeri razrešio dilemu, evo ko će šutirati penale!

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2017, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unaj Emeri razrešio dilemu, evo ko će šutirati penale!

Trener PSŽ-a je razrešio sve dileme, nešto što je trebalo da uradi i ranije.

Edinson Kavani je namestio loptu da šutne penal protiv Liona, ali se tu našao Nejmar koji je želeo da šutira umesto njega.

Nije mu dozvoljeno, nakon toga je nastao haos pošto je Nejmar otpratio Kavanija na Instagramu, pominje se i da je tražio prodaju Urugvajca i da se za njega sada raspituju veliki evropski klubovi.

Mnogi su govorili da je njihova svađa u stvari krivica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Unaja Emerija, trenera ovog tima, mi se u potpunosti slažemo sa njima.

Sada se Emeri dozvao pameti, odlučio je.

"Prvi izvođač penala je Kavani, drugi Nejmar", rekao je Unaj Emeri.

Dakle, sada je kristalno jasno.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PLJUŠTE UVREDE: Brutalna svađa dve fudbalske legende, Nejmar uneo ozbiljan nemir u PSŽ! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2017

Nejmar je u Pari Sen Žermen stigao kao fudbaler od kog čeknici PSŽ-a očekuju da bude ključ u osvajanju Lige šampiona, ali verovatno nisu očekivali da će upravo Nejmar biti glavni razlog za veliki sukob dve legende evropskog i svetskog fudbala.. Susret PSŽ-a i Liona prošle nedelje tim iz Pariza...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.