Unai Emeri: Murinjo je cmizdravac!

Izvor: Blic, 20.Dec.2010, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unai Emeri: Murinjo je cmizdravac!

Trener Valensije Unai Emeri nazvao je trenera Reala Žozea Murinja cmizdravcem nakon što se Portugalac ponovo žalio na suđenje.

Real je u nedelju pobedio Sevilju sa 1:0 posle dosta muka, a Murinjo je kritikovao suđenje, dok je na konferenciji za novinare mahao listom papira na kome je pobrojao sve greške sudije tokom utakmice.

"Murinjo ima stav klasičog cmizdravca. Svako od nas može da maše papirom na kome su redom pobrojane greške sudija tokom jedne utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali se neke stvari ipak ne rade”, rekao je Emeri, dok je trener Atletik Bilbaa Hoakin Saparos ocenio da je to samo strategija portugalskog stručnjaka. Sa tim se složio i prvi čovek Sevilje Hoze Marija del Nido.

"Pritisak koji Real vrši na sudije je očigledan i to može da vidi cela Španija. To jeste deo njihove taktike, ali za nas ne morate da brinete. Mi već odavno znamo kako je kada igrač u Madridu”, rekao je predsednik Sevilje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.