Umtiti menja Milenkovića u Fiorentini?

Izvor: B92, 26.Jun.2022, 18:36

Umtiti menja Milenkovića u Fiorentini?

Fudbaler Barselone Samjuel Umtiti trebalo bi da pređe u Fiorentinu ako srpski reprezentativac Nikola Milenković napusti klub iz Firence, prenose španski mediji.

"Mundo deportivo" navodi da bi Milenković tokom leta mogao da napusti Fiorentinu, pošto ima ponude Intera, Juventusa, ali i madridskog Atletika.

Centralni defanzivac kluba iz Firence ima ugovor do juna 2023. godine.

"Skaj sport" ističe da je najveće interesovanje za srpskog reprezentativca pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Inter, koji traži zamenu za Milana Škrinijara.

Slovački fudbaler će karijeru najverovatnije da nastavi u Pari Sen Žermenu, a u Interu smatraju da bi Milenković bio idealna zamena za Škrinijara.

Interesovanje za Milenkovića pokazao je i Atletiko, pošto srpski fudbaler ne želi da produži ugovor sa Fiorentinom.

Klub iz Firence je zbog toga već krenuo u potragu za novim odbrambenim fudbalerom, a izbor je pao na Umtitija, koji ima ponudu i Olimpika iz Liona.

Bivši francuski reprezentativac je prošle sezone odigrao samo jedan meč za Barselonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.