Umro Danijel Harke

Izvor: B92, 09.Avg.2009, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro Danijel Harke

Fudbaler Espanjola Danijel Harke preminuo je iznenada u subotu u Italiji od posledica srčanog udara.

Harke je razgovarao sa devojkom kada je pod nerazjašnjenim okolnostima dožveo srčani udar i prekinuo da govori. Fudbalera je prvi primetio njegov saigrač Korominas koji je ušao u sobu. Harke je odmah prevežen u bolnicu ali lekari nisu uspeli da ga reanimiraju.

Harke je rođen 1. januara 1983. u Barseloni i prošao je fudbalsku školu Espanjola. Igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na poziciji štopera, i bio je član svih španskih reprezentativnih selekcija izuzev "A". Njemu je pre samo mesec dana dodeljena kapitenska traka u klubu iz Barselone.

To je druga smrt fudbalera iz Primere za dve godine. Prethodno je preminuo fudbaler Sevilje, Antonio Puerta, koji je imao 22 godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija - umro kapiten Espanjola

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2009

Dani Žarke, 26 - godišnji kapiten Espanjola umro je od srčanog udara, danas u Italiji, gde su se Katalonci nalazili na pripremama. On je danas normalno trenira, umro u trenutku dok je razgovarao sa devojkom preko telefona. Lekari nisu mogli ništa da učine.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.