Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2021, 22:11

Umoran sam, ne mogu da igram meč sezone

Kristijano Ronaldo šokirao pristalice Stare dame pred meč sa Bolonjom

Sama uvertira meča sezone u Bolonji bila je krajnje šokantna za navijače Juventusa onog trenutka kada su saznali da u startnoj postavi na Renato Dalari nema Kristijana Ronalda. Portugalac nije povređen, već je to bila odluka Andree Pirla koji je u startnu postavu uvrstio Alvara Moratu i Paula Dibalu.

Prema informacijama kojima raspolaže Skaj Sport Italija, Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je Pirlu rekao da je umoran, pa je zbog toga ostao na klupi. Ovakva odluka odmah je pokrenula lavinu komentara i spekulacija da sve ima veze sa najavljenim povratkom Portugalca u Mančester junajted ovog leta.

Ronaldu je ovo drugi put da utakmicu Serije A počinje sa klupe za rezervne igrače. Prvi put se to dogodilo u meču sa Specijom, kada je ušao u drugom poluvremenu i sa dva pogotka overio ubedljivo slavlje svog tima.

Izostanak najboljeg igrača ipak nije sputao Staru damu u poslednjem kolu, pošto je već u 48. minutu bilo 4:0 za Pirlov tim. Ostaje da se vidi da li će ti bodovi biti dovoljni za plasman u Ligu šampiona, pošto Juventus zavisi od rezultata ostalih konkurenata za učešće u elitnom takmičenju.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.