Umetnost predstavljanja novih igrača u fudbalskim klubovima (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umetnost predstavljanja novih igrača u fudbalskim klubovima (video)

Toliko transfera se obavi u toku samo jednog prelaznog roka, da su klubovi počeli da se takmiče ko će originalnije predstaviti najnovije pojačanje.

Samo ovog leta videli smo gomilu velikih transfera, a od zvaničnog početka prelaznog roka prošlo je svega šest dana.

Liverpul je oborio rekord kada su transferi u pitanju, Milan je doveo sedam novih igrača, Everton je potrošio preko 100 miliona evra, Real je doveo igrača iz redova gradskog rivala,...

Očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nas još "galame" na fudbalskoj pijaci, u to nema sumnje, a pažnju skreću i originalna predstavljanja igrača u novim klubovima.

Tradicionalno slikanje sa novim dresom ili šalom u rukama postalo je zastarelo, pa se klubovi okreću raznim varijantama, kako bi u očima navijača i fudbalske javnosti bili što originalniji.

U prilogu pogledajte kako su svoja najnovija pojačanja ovog leta predstavili Aston Vila, Liverpul, Roma i Kristal Palas, koji je za razliku od ostalih na inovativan način najavio postavljanje novog šefa struke Franka De Bura.

Aston Vila - Ekipa iz Birmingema je angažovala Džona Terija, a na svom "Tviter" profilu to su predstavili putem "Whatsapp" konverzacije.

Vlasnik Toni Ksija je započeo čet, priključivali su se redom trener Stiv Brus, pomenuti Džon Teri, a potom i Kođija, Griliš i Gabi Abonlahor.

📱✍️ pic.twitter.com/G2DxMQhAv6

— Aston Villa FC (@AVFCOfficial) 03. јул 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.