Umesto svetskog rekorda, leti na tribine?

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2017, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto svetskog rekorda, leti na tribine?

Zvuči neverovatno, a opet, hoće li ga primorati da pogne glavu?

Zvuči zastrašujuće, ali izvor iz Sautemptona koji navode britanski mediji tvrde da klub neće popustiti pred zahtevom Holanđanina da bude prodat.

On ne trenira sa timom, traži da ga prodaju Liverpulu koji nudi 70 miliona evra što bi bio svetski rekord za defanzivca, ali "Sejntsi" ne popuštaju.

"Nema šanse da ga prodamo, ne treba nam novac, ako bude ovako nastavio, presedeće sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na tribinama", čvrsti su u redovima ovog kluba.

Oni su razočarani Van Dajkovim ucenama, a prijavili su Liverpul pre nekoliko meseci zbog pregovora sa igračem koji je pod ugovorom.

Iako su se Redsi izvinili, Sautempton je i dalje besan iako je u prošlosti sve svoje najbolje igrače, zaključno sa Maneom, prodao baš Liverpulu.

I Čelsi želi Van Dajka, ali on hoće kod Klopa.

Kako će se cela priča završiti teško je reći, nama i dalje zvuči neverovatno da će Sautempton povući krajnju meru i eliminisati Holanđanina iz tima, iako mogu da napune kasu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.