Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2021, 13:59

Umar Sadik bije i na drugom frontu, pogodio i petom (VIDEO)

Dva gola Nigerijca za 45 minuta protiv Alavesa

Početak nije bio sjajan, ali je nastavak sezone Umara Sadika u dresu Almerije – impresivan. Bivši napadač Partizana još jednom je potvrdio vrhunsku golgetersku formu. Posle devet golova u Segundi i het-trika protiv Ponferadine, visoki špic je počeo da bije i na drugom frontu.

Almerije je u okviru Kupa Kralja dočekala prvoligaša Alaves. I posle prvog poluvremena stigla do vođstva od 3:0 najviše zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Umaru Sadiku.

Igrao se osmi minut kada je Korpas pokušao da asistira Umaru Sadiku. Kažemo pokušao, jer je lopta za trenutak bila u posedu defanzivaca tima iz Vitorije. Zahvaljujući dugim nogama Umar Sadik je uspeo da isčačka loptu, zatim sebi da fora i udarcem levom nogom, iskosa sa deset metara, pogodi bliži ugao. Sjajna reakcija, mada je vodećem, pogotku lošim postavljanjem kumovao i golman tima iz Vitorije Antonio Sivera. Nije tu bio kraj Sadikovim majstorijama. Odlično izdanje Almerije i očajan dan Antonija Sivere, Umar Sadikk je iskoristio u samom finišu prvog poluvremena. Tada je dobio odličan dubinski pas, stigao do lopte pre neodlučnog Sivere i petom ubacio loptu u praznu mrežu. Pre toga čuvar mreže baskijskog kluba je napravio još jedan karadinalni kiks.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.