Umag: Pelja stao na put Lajoviću

Izvor: N1 televizija, 20.Jul.2018, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umag: Pelja stao na put Lajoviću

Srpski teniser Dušan Lajović završio je učešće na turniru u Umagu u četvrtfinalu, porazom od Argentinca Gvida Pelje u dva seta.

Pelja, trenutno 72. teniser sveta, protiv Lajovića je slavio sa 7:6 (7:3), 7:5, posle jednog sata i 41 minuta igre.

U borbi za finale argentinskog tenisera čeka susret sa Holanđaninom Robinom Haseom, koji je bio bolji od Andreja Rubljova iz Rusije sa 6:3, 7:6 (8:6).
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Lajović i Pelja su odigrali veoma zanimljiv meč u kojem je Argentinac bolje koristio svoje šanse.

Posle relativno sigurnih servis gemova, Pelja je imao četiri brejk lopte u petom gemu, ali je Lajović uspeo da se odbrani. Isto se desilo dva gema kasnije, kada je Argentinac imao jednu šansu da oduzme servis svom rivalu. Od tog trenutka samo jedan poen nije osvojio teniser koji je servirao, i to Pelja u devetom gemu, pa je odluka o prvom setu pala u taj-brejku, u kojem je Argentinac odmah preuzeo kontrolu i nije je ispuštao.

Sličan početak kao u prvom setu viđen je i u drugom, da bi Pelja u šestom gemu stigao do prvog brejka na meču. Kada je tri gema kasnije servirao za meč i imao tri prilike da dođe do pobede, Lajović je uzvratio udarac, a potom stigao do izjednačenja. Ipak, tako je samo malo produžio meč, pošto mu je Pelja u naredna dva gema prepustio samo jedan poen.

Turnir u Umagu igra se za nagradni fond od 501.345 evra.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Lajović eliminisan sa turnira u Umagu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jul.2018

Srpski teniser Dušan Lajović završio je učešće na turniru u Umagu, pošto je danas u četvrtfinalu poražen od Argentinca Gvida Pelje u dva seta, 6:7 (3) i 5:7...Pelja je do druge pobede u duelu sa Lajovićem došao posle sat i 40 minuta igre...Argentinac će u polufinalu turnira u Umagu igrati...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.