Ultrasi i Lacija i Rome napravili haos u Rimu pred derbi, 118 povređenih! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Apr.2013, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ultrasi i Lacija i Rome napravili haos u Rimu pred derbi, 118 povređenih! (VIDEO)

Tifozi Lacija i Rome su još jednom pokazali da im je međusobna mržnja važnija od ljubavi prema klubu i svom gradu. Par sati pre večerašnjeg okršaja, počeli su sukobi huliganskih frakcija koji su pretili da izmaknu kontroli i Rim pretvore u ratnu zonu. Više stotina ultrasa Lacija i Rome su sukobljavalo na različitim lokacijama u gradu, a...

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Navijači Lacija i Rome napravili haos u Rimu (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 09.Apr.2013, 11:01

Navijači Lacija i Rome su još jednom pokazali da im je međusobna mržnja važnija od ljubavi prema klubu i svom gradu. Par sati pre velikog derbija Rima, počeli su sukobi huliganskih frakcija koji su pretili da izmaknu kontroli i Rim pretvore u ratnu zonu..

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.