Ultimatum PSŽ za Mbapea – produžetak ili prodaja

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 20:57

Ultimatum PSŽ za Mbapea – produžetak ili prodaja

Pari Sen Žermen nema kud posle odluke najboljeg da naredno leto ide. Sada samo dobri pregovori mogu koliko toliko ublažiti situaciju.

Prema pisanju portala "PSG Community", šampion Francuske se odlučio na nepopularan korak, ali i najlogičniji u sadašnjem trenutku - uputio je ultimatum Kilijanu.

Mbape sada mora da vidi šta će i kako će - da pristane na prodaju ili da produži saradnju sa aktuelnim klubom.

To mu se nudi kao opcija. Trećeg nema. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Ako je tako, nekako se može naslututiti i naredni korak najvrednijeg francuskog fudbalera s obzirom na to da je već izrazio želju da ne produžava ugovor do 2025. godine. Dakle, ne želi na duži rok da se zadržava u Parizu, što znači - želi izlaz.

Hteo je to narednog leta, ali kako PSŽ ta opcija nikako nije isplativa, jer, jasno, ne žele da dopuste odlazak Mbapea bez obeštećenja, tako su i morali da posegnu za ultimatumom: da potpiše ili da pristane na prodaju.

Pomenuti portal donosi informaciju da je blizak saradnik gazde kluba, Emira Al Tanija, održao sastanak sa zastupnikom igrača sa samo jednim ciljem, da se prenese poruka o nameri PSŽ koju ima sa Mbapeom.

U klubu inače nisu od Kilijana očekivali da se ponese kako se poneo - da najavi odlazak 2024. i u tim krugobima neki to smatraju izdajničkim potezom.

Kada je tako odlučio, šteta mora popraviti, a jedini način da iz svega PSŽ izađe bez težih posledica je prodaja ili nastavak saradnje.

Mbape je na potezu, ima vremena do početka priprema da se izjasni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.