Uletanje navijača, jedna majstorija i kramponi u rebra kao „uspomena“ Čalobi na Madejskom! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Mar.2015, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uletanje navijača, jedna majstorija i kramponi u rebra kao „uspomena“ Čalobi na Madejskom! (VIDEO)

Maleni Bredford je na putu do četvrtfinala izbacio Milvol, Čelsi i Sanderlend, ali je njegovu bajku prekinuo Reding koji ga je deklasirao u četvrtfinalu FA kupa – 3:0

Bredford je sanjao svoj san u FA kupu, srušio je i Sanderlend i Čelsi, ali ga je iz tog sna probudio Reding koji je bio bolji na Madejski stadionu – 3:0 i eliminisao ga iz najstarijeg klupskog takmičenja na planeti. Svega je bilo u Redingu – tri gola, jedna majstorija, 20. uzastopno gostovanje u FA kupu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na kojem Bredford prima gol i jedan zverski start kojim je Felipe Moraiš ostavio uspomenu kramponima Nejtenijelu Čalobi i neodoljivo podsetio na start Najdžela De Jonga nad Ćavijem Alonsom u finalu Svetskog prvenstva 2010. Na kraju, Reding ide na Arsenal u polufinalu FA kupa!

Reding je od starta krenuo silno i već je u prvih desetak minuta stigao do dva gola prednosti. Prvo je Hal Robson-Kanu posle prekida glavom zakucao loptu u mrežu Bredforda posle kornera u šestom minutu – 1:0, da bi samo tri minuta kasnije na scenu stupio sjajni Jamajčanin Geret Mekliri. Vezista domaćih „promešao“ je direktnog čuvara, ušao u kazneni prostor i uz malu pomoć defanzivaca gostiju smešta loptu pod prečku golmana Bena Vilijamsa – 2:0.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.