Ulaznice za oproštaj MIhajlovića

Izvor: B92, 22.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za oproštaj MIhajlovića



U novosadskom Hotelu "Park" u utorak je počela prodaja ulaznica za oproštajnu utakmicu nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije Siniše Mihajlovića, koja će biti odrigrana 28. maja na stadionu Vojvodine. Ulaznice koštaju 1.700 dinara za zapadnu tribinu, za istok i sever kostaju 1.300 dinara, dok se karte za južnu tribinu prodaju po ceni od 1.000 dinara.

Kako je ranije najavljeno, prihod sa ove utakmice biće upućen SOS Dečjem selu "Dr Milorad Pavlović" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Sremskoj Kamenici i Fondaciji za sportiste invalide.

Oproštajnu utakmicu Siniše Mihajlovića, koja počinje u 20 časova, direktno će prenositi televizija "Pink" na teritoriji Srbije i televizija "Skaj" (Sky) na području Italije.

U tom meču sastaće se ekipa Intera, u kojoj je Mihajlović završio karijeru i sada je trener, i selekcija njegovih prijatelja iz klubova

u kojima je igrao tokom karijere.

Mihajlović je odigrao više od 400 utakmica za Vojvodinu, Crvenu Zvezdu, Romu, Sampdoriju, Lacio i i Inter, kao i više od 60 utakmica za reprezentaciju Jugoslavije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.