Ulaz u ložu samo za akreditovane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2021, 15:49

Ulaz u ložu samo za akreditovane

U emisiji Sportska subota od 17 časova ugostićemo predsednika Udruženja sportskih novinara Srbije i člana komisije Nacionalnog saveta za sprečavanje negativnih pojava u sportu, sportskog novinara RTS-a Petra Dendu.

Razgovaraće se o tome ko osim novinara sedi u novinarskim ložama i mestima predviđenim za izveštače sa sportskih događaja i na koji način je moguće sprečiti ulazak osoba koje nisu akreditovane od strane medijskih kuća, a koje svojim prisustvom ometaju rad >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i neretko utiču na bezbednost sportskih novinara.

Osim predsednika Udruženja Sportskih novinara Srbije Petra Dende u razgovoru će učestvovati eminentni sportski novinari naših medija, među kojima su Lazo Bakmaz iz RTV Vojvodine, Branislav Punoševac - urednik sportske rubrike lista Dnevnik i Slobodan Bajić - sportski novinar Večernjih novosti.

Domaćin u studiju je Ljubenko Zvizdić.

Emisija Sportska subota, prepoznatljiva po izobilju sportskih informacija i kombinovanih prenosa fudbalskih utakmica i drugih atktuelnih sportskih događaja, emituje se svake subote od 15 časova i 30 minuta do 19 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Emisija "Sportska subota": Gosti Petar Denda, Lazo Bakmaz...(15.00, RNS 1)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Feb.2021, 06:19

U emisiji "Sportska subota" od 17 časova ugostićemo predsednika Udruženja sportskih novinara Srbije i člana komisije Nacionalnog saveta za sprečavanje negativnih pojava u sportu, sportskog novinara RTS-a Petra Dendu...Na temu: Ko osim novinara sedi u novinarskim ložama i mestima predviđenim za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.