Ukrajinka odbila da se rukuje: Zato su joj zviždali

Izvor: B92, 28.Maj.2023, 14:13

Ukrajinka odbila da se rukuje: "Zato su joj zviždali"

Beloruska teniserka Arina Sabalenka prokomentarisala je to što je Ukrajinka Marta Kostjuk odbila da se rukuje sa njom.

Druga igračica sveta je slavila sa 6:3, 6:2, a rivalka nije želela da joj pruži ruku na kraju.

Ukrajinska teniserka je rekla da nema poštovanje za Sabalenku pre početka ovog meča što je sigurno malo "začinilo" stvari.

"Nisam mogla da razumem šta se dešava. Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znamo da ukrajinske devojke neće da se rukuju sa nama, to nije iznenađenje, ali izgleda da je publika bila iznenađena. Videli su to kao nepoštovanje igrača, zato su joj zviždali. Isprva, mislila sam da meni zvižde, Bila sam zbunjena. Zato sam razgovorala sa svojim timom. Šta da radim? Kada sam shvatila, bilo mi je žao", rekao je Sabalenka i dodao: "Da, i zbog toga, ali i zbog toga što je prvi meč. Druga stvar, igrate protiv Ukrajinke i nikada ne znate šta će se desiti. Ne znate kako će ljudi reagovati, da li će vas podržavati ili ne. Brinula sam da će publika biti protiv mene, a ne volim da igram u tim okolnostima. Početak je bio pun emocija, ali onda sam se posvetila tenisu i fokusirala da pobedim".

Sabalenka će u drugom kolu igrati sa Irinom Šimanovič.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INCIDENT NA ROLAN GAROSU: Ukrajinka odbila da pruži ruku, publika reagovala! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2023

Ovakvim stvarima nije mesto u sportu. Arina Sabalenka, trenutno druga teniserka sveta, rodim iz Belorusije, ostala je u šoku, kada je ukrajinka Marta Kostjuk odbila da joj pruži ruku. Ukrajinka je zbog toga dobila veliki broj zvižduka od strane prisutne publike. Nakon meča vidno iznenađena bila...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.