Ukoliko ne napravi korak napred, završiće u Kini

Izvor: B92, 12.Avg.2020, 21:32

"Ukoliko ne napravi korak napred, završiće u Kini"

Denis Smit junior godinama iza sebe ima očajnu sezonu i pitanje je šta ga čeka u budućnosti ako bude nastavio sa sličnim partijama.

Talentovani plejmejker igrao je veoma dobro u prvoj godini (2017/2018) beleživši u Dalasu 15,2 poena i pet asistencija, ali od tada nije napredovao nimalo.

Štaviše, Smit je dosta nazadovao zbog nekih privatnih problema i u prošloj sezoni odigrao je svega 34 utakmica, a prosečno je imao 5,5 poena i 2,9 asistencije.

Smit >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << junior član je Njujork Niksa od sezone 18/19, a neimenovani izvor iz NBA smatra da 22-godišnjak mora da napravi korak napred ako hoće da ostane u NBA.

Prema pisanju Njujork Posta, Smit junior neće dobiti još mnogo šansi ako bude bio na nivou iz Niksa.

Izvor iz NBA smatra da će Smit junior ubrzo završiti u Kini ukoliko se ništa ne promeni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.