Ujutru umeren do jak mraz, u većini mesta i ledeni dan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2023, 01:32

Ujutru umeren do jak mraz, u većini mesta i ledeni dan

U Srbiji danas ujutru umeren i jak mraz, u većini mesta i ledeni dan sa maksimalnom temperaturom do nula stepeni.

Na severoistoku pretežno sunčano, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, ujutru i pre podne ponegde uz provejavanje slabog snega i to uglavnom u Bačkoj i Sremu, u zapadnim, centralnim i jugozapadnim krajevima Srbije.

Uveče u svim predelima razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, severoistočni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i istočni. Jutarnja temperatura od -12 do -5, a najviša od -2 do 0, u Negotinskoj Krajini oko 2 stepena.

U Novom Sadu ledeni dan, ujutru umeren, na širem području grada i jak mraz, a dnevna temperatura biće do nula stepeni.

Ujutru oblačno uz provejavanje slabog snega, pre podne postepeno razvedravanje, a posle podne pretežno sunčano, uz malu oblačnost.

Vetar slab i umeren, severoistočni i istočni. Jutarnja temperatura od -8 do -5, ponegde i niže, a najviša oko 0 stepeni.

U Srbiji do subote ujutru umeren i jak mraz, u većini mesta od -12 do -5, i magla mestimično. Tokom dana pretežno sunčano, a od subote i toplije u odnosu na prethodni period.

U subotu posle podne postepeno naoblačenje sa severa, koje će krajem dana i tokom noći ka nedelji, kao i u nedelju, usloviti padavine - u nižim predelima kišu, u brdsko-planinskim sneg.

U ponedeljak prestanak padavina i razvedravanje, zatim suvo sa dužim sunčanim intervalima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.