Uhapšena navijačica Rivera koja je opasala dete pirotehnikom

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena navijačica Rivera koja je opasala dete pirotehnikom

Argentinska policija pronašla ženu koja je naumila da preko devojčice prošvercuje nedozvoljena sredstva na Monumental.

Uoči nesuđenog revanša finala Kupa Libertadores između River Plate i Boke juniors u moru video-priloga o vladanju temperamentnih navijača jedan je privukao posebnu pažnju. Zbog njega sada ispašta žena, simpatizerka Rivera, koja je preko deteta naumila da prošvercuje pirotehniku na stadion. Opasala je devojčicu bakljama, učvrstivši ih lepljivom trakom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Dete je, s dresom preko nedozvoljenih sredstava, trebalo da umili obezbeđenje da bez pretresa uđe na Monumental. Zadatak za kilo čokolade.

Utakmica, poznato je, nije ni odigrana jer su navijači Rivera kamenovali Bokin autobus na putu ka poprištu odlučujuće bitke. Novi termin, posle nekoliko odlaganja, biće određen u utorak.

Na osnovu snimka koji je postao hit na društvenim mrežama, policija i pravosuđe su se dali u potragu za prokazanom ženom. Pronašli su je po ručnom satu.

Njoj preti od dve do šest godina zatvora, ali i oduzimanje deteta jer ga je zloupotrebom izložila opasnosti.

River Plate casually strapping flares to a little girl in order to sneak them into El Monumental stadium ahead of #CopaLibertadores final 2nd leg tonight #River #Bocapic.twitter.com/quAQrdlSwZ— Danny Armstrong (DannyWArmstrong) November 24, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.