Uhapšen zbog zlostavljanja i zastrašivanja mladića u Staroj Pazovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021, 12:29

Uhapšen zbog zlostavljanja i zastrašivanja mladića u Staroj Pazovi

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su M. D. (21), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje.

On je, kako se sumnja, u prethodnom periodu zlostavljao i zastrašivao devetnaestogodišnjeg mladića, presretao ga na ulici i pretio mu ubistvom.

M. D. se sumnjiči i da je iz vazdušnog pištolja pucao u prozor porodične kuće devetnaestogodišnjaka, koji je stajao pored prozora.

Nakon zadržavanja do 48 časova, osumnjičeni je priveden osnovnom javnom tužiocu u Staroj Pazovi.

Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog zlostavljanja 19-godišnjeg mladića

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Apr.2021

Policija u Staroj Pazovi uhapsila je M.D. (21) jer je zlostavljao i mučio 19-godišnjeg mladića, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pretio smrću i zlostavljao mladića, pucao mu u prozor porodične kuće

Izvor: Radio 021, 12.Apr.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su M. D. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavlјanje i mučenje...On je, kako se sumnja, u prethodnom periodu zlostavlјao i zastrašivao devetnaestogodišnjeg mladića, presretao ga na ulici i pretio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.