Uhapšen zbog sumnje na više krivičnih dela razbojništva

Izvor: Press, 02.Mar.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog sumnje na više krivičnih dela razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su I.H.(35) iz Valjeva, zbog osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništva, saopšteno je danas iz Policijske uprave Valjevo.
Osumnjičeni je 24. februara u Pasterovoj ulici maskiran, i uz pretnju, najverovatnije plastičnim pištoljem, izvršio krivična delo razbojništvo na štetu radnice prodavnice i oduzeo dnevni pazar >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u iznosu od oko 12.000 dinara.

On se sumnjiči i da je 26. februara u Valjevu u Pantićevoj ulici na isti način od radnice oduzeo pazar od oko 25.000 dinara, kao i da je, 28. februara u Dušanovoj ulici u Valjevu u radnji mešovite robe na isti način oduzeo oko 15.000 dinara, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu, nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Valjevu odredio mu je pritvor.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu su 28. februra nadležnom tužilaštvu podneli krivičnu prijavu protiv Valjevca (25), zbog osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teške krađe.

Osumnjičeni je u toku februara ove godine na području Grada Valjeva izvršio krivična dela teške krađe, na štetu stomatoloških ordinacija i frizerskih radnji, tako što je nasilno otvarao objekte i iz njih uzimao novac i mobilne telefone, navodi se u saopštenju PU Valjevo.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.