Uhapšen predsednik Kaljarija

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Feb.2013, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen predsednik Kaljarija

Policija je u Kaljariju uhapsila predsednika istoimenog člana Serije A, Masima Ćelina u okviru istrage o bezbednosti gledalaca na tamošnjem stadionu „Is Arenas”.
Pored Ćelina, kako su javili italijanski mediji, uhapšena su i dvojica čelnika lokalnih vlasti u Kaljariju, ali njihova imena nisu objavljena.
Kaljari je na početku sezone prešao na pomenuti stadion, ali je imao dosta problema sa lokalnim vlastima.
Prvi meč u Seriji A ove sezone, protiv Atalante, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Kaljari je morao da igra pred praznim tribinama upravo iz bezbednosnih razloga, a prošlog vikenda je trebalo da ugosti Milan na stadionu u Torinu, ali mu je posle usvojene žalbe na regionalnom sudu, dozvoljeno da taj meč igra na stadionu „Is Arenas”.
Tokom 80–tih godina prošlog veka na ovom objektu su igrali lokalni niželigaši, a renoviranje je počelo 2012. Stadion bi trebalo da ima kapacitet od 16.200 mesta.
(FOTO: lnx.lazialita.com)

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen predsednik Kaljarija

Izvor: Blic, 14.Feb.2013

Lokalna policija u Kaljariju uhapsila je predsednika Kaljarija Masima Ćelina u okviru istrage o bezbednosti gledalaca na tamošnjem stadionu "Is Arenas". ..Pored Ćelina, kako su javili italijanski mediji, uhapšena su i dvojica čelnika lokalnih vlasti u Kaljariju, ali njihova imena nisu objavljena...Kaljari...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.