Uhapšen navijač zbog ismevanja minhenske tragedije

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 00:38

Uhapšen navijač zbog ismevanja minhenske tragedije

Britanska policija uhapsila je jednog navijača tokom meča mančesterskih klubova Junajteda i Sitija posle navoda da je ismevao tragediju u Minhenu 1958. godine.

U toj tragediji, između ostalih, poginula su i osmorica fudbalera Junajteda.

Policija je uhapsila muškarca nakon što su navijači oba kluba prijavili incident tokom nedeljnog derbija na stadionu Mančester sitija, preneo je "BBC".

"Tokom mančesterskog derbija policajci su uhapsili mušarca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog sumnji da je skandirao o tragediji. Posle prijave iz mase, muškarac je odmah uhapšen", navodi se u saopštenju policije Mančestera.

U avionskoj nesreći u Minhenu 1958. godine poginule su 23 osobe, uklučujući osmoricu fudbalera Mančester junateda.

Aktuelni šampion Mančester siti pobedio je u nedelju Junajted 3:1 u Premijer ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Navijač sramotno ismevao mrtve fudbalere posle derbija Siti - Junajted, pa završio u policijskoj stanici!

Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2024

Fudbaleri Mančester sitija slavili su kao domaćini protiv Mančester junajteda rezultatom 3:1, u derbi utakmici 27. kola engleske Premijer lige. Posle utakmice došlo je do incidenta nakon kojeg je priveden jedan navijač zbog navoda da je ismevao tragediju u Minhenu 1958. godine.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.