Uhapšen Konor Megkregor

Izvor: B92, 24.Mar.2022, 05:43

Uhapšen Konor Megkregor

Irski UFC borac Konor Mekgregor uhapšen je u Dablinu zbog nasilničke vožnje.

Tom prilikom je zaplenjen njegov Bentli Kontinental GT čija se vrednost procenjuje na 170.000 evra, ali je ubrzo vraćen.

Mekgregor se uputio ka teretani, kada je zaustavljen zbog saobraćajnog prekršaja. Uspešno je prošao testove na prisustvo narkotika i alkohola u krvi, izjavila je njegov potparolka Keren Kesler.

Protiv njega je podneta prijava i moraće da izađe pred sud >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog nasilniče vožnje. Kazne koje mu prete za ponovljeni slučaj nasilničke vožnje jesu maksimalnih 5.000 evra novčane i šest meseci zatvorske kazne.

Irac je poznat po incidentima ovog tipa, ponajviše po tučama ispred kafića. Ipak, ujedno je i jedan od, ako ne i najpopularniji borac u UFC svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.