Ugovori za Partizanovu decu: Opet jedan Ilić, zna i makazicama, a tu je i kapiten reprezentacije (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugovori za Partizanovu decu: Opet jedan Ilić, zna i makazicama, a tu je i kapiten reprezentacije (VIDEO)

Profesionalci postali Svetozar Marković, Andrej Ilić i Jovan Kokir

Svečana atmosfera u Humskoj 1. Partizan je nastavio sa praksom da klince iz omladinske škole promoviše u prvotimce koji će kroz koju godinu nositi igru crno-beli, a na kraju naravno klubu nešto i zaraditi. Sada su na red došli Svetozar Marković, Andrej Ilić i Jovan Kokir, koji će 1. prvi septembar 2017. godine večno pamtiti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao dan kada su potpisali prvi profesionalni ugovor.

Sva trojica su rođeni 2000. godine. Marković i Kokir su ofanzivni vezisti, a ovaj prvi je i kapiten reprezentacije Srbije u svojoj klasi. Ilić igra na poziciji napadača, a tek da zagolicamo maštu navijača - pogledajte makazice kojima je postigao gol u susretu sa Čukaričkim.

Gol kakav svi vole da vide. U Partizanu se samo nadaju da će ih gledati i na seniorskoj sceni.

Partizan Belgrade U-17 forward Andrej Ilić with a superb acrobatic goal vs Cukaricki pic.twitter.com/t8ctpyTBjO

(FOTO: Partizan/Twitter)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neki novi klinci - Partizan vezao četvoricu omladinaca

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2017

Četvorica polaznika omladinske škole fudbalskog kluba Partizan danas su potpisali profesionalne ugovore sa crno-belima...Ugovore sa klubom potpisali su Andrej Ilić, Jovan Kokir i Svetozar Marković, koji su rođeni 2000. godine, kao i Jovan Vlalukin, koji je godinu dana stariji a danas zbog reprezentativnih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.