Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020, 11:19

Ugovor karijere pred Sinišom Saničaninom: Iz Voše u Sporting?

Nije sigurno, ali jeste opcija

Srbija većinski gleda samo beogradske večite rivale, ali daleko od toga da u Superligi nema šta drugo da se vidi. Skauti Sportinga iz Lisabona tako su primetili Sinišu Saničanina, pa najugledniji list Portugalije piše da bi štoper Vojvodine mogao da karijeru nastavi na stadionu “Žoze Alvalade“.

Istina, nije Saničanin prva opcija Lavova, koji traže naslednika sada penzionisanog Žeremija Matjea. Traže dakle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << štopera koji bi igrao sasvim levo u formaciji sa tri centralna beka. I markirali su Betisovog Zuhaira Fedala. Problem je međutim što su pregovori zapeli u ćorsokak i već neko se vreme ništa ne dešava.

Zato su u Lisabonu počeli da traže alternativne opcije i naleteli na 25-godišnjeg Saničanina. I dalje je on samo rezervna varijanta, ali svakako i značajno jeftinija od Fedala.

A Bola doduše ne piše koliko bi Sporting bio spreman da izdvoji za Saničanina, niti se zna koliko bi Voša tražila, ali je svakako da će Portugalci prvo pokušati da završe posao sa Fedalom. Još pre mesec dana se spekulisalo da se samo čeka kraj Primere pa da se ozvaniči transfer vredan 3.000.000 evra i četvorogodišnji ugovor koji bi Marokancu garantovao 1.000.000 po sezoni.

Ali od tada – muk. I onda – Siniša Saničanin. Bila bi to šansa života.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.