Izvor: RTS, 01.Okt.2020, 20:29

Uefa potvrdila, navijači se vraćaju na tribine

Izvršni odbor Evropske kuće fudbala (Uefa) doneo je odluku da se za sledeću sezonu dozvoli delimičan povratak navijača na stadione.
Iz Uefe su saoštili da će na tribinama maksimum moći da bude 30 odsto kapaciteta stadiona, naravno u državama gde vlast to i dozvoljava.

"Današnja odluka je razuman prvi korak koiji zdravlje navijača stavlja na prvo mesto. Čak 27 zemalja već je dozvolilo delimičan povratak na tribine, a mi ih ovom prilikom pozivamo da se ponašaju odgovorno", rekao je predsednik Uefe Aleksander Čeferin.
Navijači će na stadionu morati da budu distancirani i da poštuju sve mere predostrožnosti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

UEFA dozvolila povratak navijača na stadione

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2020

Evropska fudbaska unija ( UEFA ) odlučila je da dozvoli povratak navijača na stadione od 10. oktobra, kada su na programu utakmice Lige nacija...Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin rekao je da će biti dozvoljeno da se popuni najviše 30 odsto kapaciteta stadiona, s tim što će se poštovati mere...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.