Udovičić: U Melburnu viza za Peking

Izvor: B92, 13.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: U Melburnu viza za Peking



Trener vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić izjavio je da će cilj njegove ekipe na Svetskom prvenstvu u Melburnu biti osvajanje jednog od prva tri mesta i plasman na Olimpijske igre u Pekingu 2008.

Svetsko prvenstvo će se igrati u martu 2007, a podmlađena reprezentacija Srbije će 17. decembra otputovati u Sidnej na pripreme sa selekcijom Australije.

"Orlovi" će u Sidneju boraviti do 25. decembra, kada putuju za Pert, gde će do 31. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učestvovati na turniru "Tom Hud".

Udovičić je odlučio da na pripreme povede podmlađenu reprezentaciju čiju će okosnicu činiti vaterpolisti Partizana.

U Australiju će ići: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Miloš Marinković, Miloš Korolija, Duško Pijetlović, Jovan Cakić, Filip Filipović, Marko Avramović, Vojislav Vejzagić, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Đorđe Bašić, Nikola Rađen, Milan Aleksić, Luka Šaponjić, Petar Ivošević i Petar Tomašević.

"Nastavljamo sporovođenje starog koncepta da na početne pripreme vodimo igrače za koje mislimo da će činiti kostur reprezentacije i, nadamo se, osvajati medalje sve do Olimpijskih igara 2012. godine u Londonu", rekao je Udovičić na konferenciji za novinare.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.