Udovičić: Španovićeva je uzor mladima u Srbiji

Izvor: BKTV News, 13.Mar.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Španovićeva je uzor mladima u Srbiji

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, u ime Vlade Srbije, primio je danas najbolju srpsku atletičarku Ivanu Španović i zahvalio joj se na izvanrednim rezultatima koji su krunisani osvajanjem bronzane medalje na dvoranskom prvenstvu sveta u Poljskoj.

“Ivana je uzor mladima u Srbiji i zahvaljujući njenim rezultatima postali smo velesila u atletici. Država uvažava svakog sportistu, želimo joj da nastavi sa sjajnim rezultatima, a mi ćemo je podržati i kada >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je lako i kada je teško. Znam da je ona nezadovoljna bronzom, ali neka bude sigurna da je ta bronza za nas zlatna”, rekao je Udovičić posle prijema u Vladi Srbije.
Španovićeva se zahvalila na lepim rečima i obećala da će i ubuduće biti povoda za ovakva okupljanja.
Ona je na takmičenju u poljskom gradu Sopotu skočila 6,77 metara i na taj način ponovila uspeh sa prošlogodišnjeg šampionata sveta na otvorenom u Moskvi, kada je takođe osvojila bronzu.
Prethodno, Španovićeva je na Balkanijadi u Istanbulu osvojila zlatnu medalju i rezultatom 6,92 metara postavila novi državni
rekord.
Izvor: tanjug.rs
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.